Justiție

Un bărbat din Cimișlia își va petrece următorii opt ani după gratii pentru tentativă de omor și violență în familie

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost recunoscut vinovat de tentativă de omor și violență în familie, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 8 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis cu încasarea în beneficiul statului a cheltuielilor judiciare în sumă de 5.976 lei, transmite Replicamedia.md.

Vă amintim că la data 24 iulie 2022, aproximativ la orele 01:00, învinuitul, aflându-se la domiciliul vecinului său de 43 de ani, situat în orașul Cimișlia, fiind în stare de ebrietate alcoolică, după ce ar fi văzut cum concubina sa, o femeie de 26 de ani, ar fi servit alcool și s-ar fi sărutat cu vecinul, din motive de gelozie față de acesta, i-a aplicat ultimului mai multe lovituri cu pumnii peste corp, ulterior, ieșind din domiciliu, i-a mai aplicat acestuia lovituri cu coada unei sape, apoi cu tăișul ei în regiunea capului, acțiunile lui fiind curmate de către concubina acestuia.

În rezultatul loviturilor, victima a fost internată în cadrul Institutului de Medicină Urgentă din municipiul Chișinău, fiind în stare inconștientă gravă.

Tot atunci, aflându-se în domiciliul vecinului său, din motive de gelozie, a adresat cuvinte injurioase și în adresa concubinei sale, amenințând-o cu moartea și lovit-o cu un obiect ascuțit, aplicându-i plăgi înțepătoare în regiunea claviculei, provocându-i leziuni corporale ușoare.

Tânărul și-a recunoscut vinovăția pentru faptele de care a fost acuzat, prin urmare, judecarea cauzei în privința acestuia a avut loc în procedură simplificată.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Comrat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *