Justiție

Un bărbat din Criuleni, bătut cu ciocanul de amicul de pahar – condamnat la 5 ani de închisoare

Un bărbat din raionul Criuleni a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendare pe termen de probațiune de 5 ani după ce acum un an și-a bătut cu bestialitate amicul de pahar. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Criuleni, potrivit Deschide.md.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a întâmplat în seara zilei de 14 ianuarie 2022, când cei doi se aflau la domiciliul inculpatului, unde au servit băuturi alcoolice. La un moment dat, agresorul a luat un ciocan și i-a aplicat mai multe lovituri pe toată suprafața corpului, inclusiv două lovituri în regiunea capului, după care a plecat în dormitor, lăsând victima să zacă pe podea.

A doua zi, dimineaţa, agresorul, împreună cu concubina sa, l-au scos din casă pe bărbatul rănit și l-au aruncat în stradă. Între timp, victima a fost observată de o femeie care și a alertat autoritățile.

Potrivit raportului de expertiză, ca urmare a acestui caz, victima s-a ales cu leziuni corporale grave, periculoase pentru viaţă şi sănătate.

În cadrul audierii, inculpatul și-a recunoscut vina, solicitând instanței aplicarea unei pedepse mai blânde.

Ulterior, agresorul a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendare pe termen de probațiune de 5 ani. La fel, acesta va presta 120 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

Sentinţa este cu drept de atac în ordine de apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chişinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *