Justiție

Un bărbat din Dubăsari, condamnat la ani grei de închisoare: Și-a bătut vecinul la beție, cel din urmă decedând a doua zi la spital

Un bărbat din raionul Dubăsari a fost condamnat la 9 ani de închisoare, după ce a snopit în bătaie un consătean, cel din urmă decedând a doua zi la spital. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Criuleni, transmite Deschide.md.

Astfel, potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs acum patru luni, în seara zilei de 3 iunie, când inculpatul se afla în gospodăria vecinului, într-un sat din raionul Dubăsari, cu care a servit băuturi alcoolice. În timpul discuției, agresorului nu i-ar fi plăcut cum victima s-a expimat despre concubina acestuia.

Bărbatul s-a ridicat de la masă și i-a aplicat vecinului multiple lovituri cu picioarele și pumnii peste diferite părți ale corpului, după care a plecat acasă.

Ulterior, la domiciliul victimei a venit fiul acestuia, care a și alertat instituțiile abilitate. La scurt timp, la adresa indicată au ajuns medicii care au preluat bărbatul și l-au transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău, unde acesta a fost operat la cap. Cu regret, a doua zi bărbatul a decedat.

Fiind audiat, inculpatul și-a recunoscut integral vina.

Sentinţa este cu drept de recurs în termen de 15 zile de la pronunţare la Curtea de Apel Chişinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *