Justiție

Un bărbat din Fălești își va petrece următorii 10 ani după gratii: Și-a snopit în bătaie mama, ulterior decedând în drum spre spital

Un bărbat din orașul Fălești a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce și-a snopit în bătaie mama, ulterior victima decedând în drum spre spital, transmite TVN.md.

Tragedia s-a produs acum două luni, în seara zilei de 4 iunie. În timp ce se afla la domiciliu, între inculpat și mama acestuia de 65 de ani s-a iscat o ceartă, în urma căreia bărbatul i-a aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii și picioarele.

Femeia a fost bătută de fiul ei chiar în propria casă. După incident aceasta a chemat un taxi și s-a dus la sora sa în satul Călinești, din raionul Fălești. Deoarece se simțea rău sora sa a chemat ambulanța. Medicii de la urgență au preluat femeia, pe drum spre spital, însă, acesta a decedat. Sora victimei a refuzat să vorbească cu presa despre cele întâmplate.

Conform raportului de expertiză, în urma traumelor primite, femeia s-a ales cu traumatizm toraco-abdominal închis, manifestat prin fracturi costale ale coastelor II-XII pe stânga și II-VIII pe dreapta, cu lezarea pleurei parietale și plămânilor, hemotorace bilateral (circa 130 ml), fractura sternului la nivelul coastei II, ruptură liniară a lobului stâng al ficatului, phemoperitoneum (circa 80 ml), hemoragii în țesuturile moi epicraniele regiunea temporală dreapta, echimoze în regiunea capului, feței, toracelui și cotului drept.

Fiind audiat, inculpatul și-a recunoscut integral vina.

Sentinţa poate fi contestată cu apel în Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *