Social

Un bărbat din Florești s-a prezentat cu un permis de conducere polonez la hotar. Ce riscă șoferul

În punctul de trecere a frontierei Sculeni, polițiștii de frontieră au depistat un șofer originar din Republica Moldova care a prezentat un permis de conducere polonez cu semne de falsificare.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 34 de ani, originar din raionul Florești. Acesta se afla la volanul unui autoturism de model BMW X5, înmatriculat în Germania, scrie Jurnal.md.

În procesul de control al actelor de însoțire pentru mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au depistat că permisul de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile poloneze, nu corespundea unui act autentic, fiind identificați indici de falsificare.

Acest fapt a constituit motiv de înlăturare a persoanei de la volanul autoturismului, iar permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei tehnico-judiciare. 

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind deținerea și folosirea actelor oficiale false (art.361 al.(1), Cod Penal al RM).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *