ROMÂNIA

Un bărbat făcea curat și a dat peste un cadavru în apartamentul închiriat

Poveste de groază, în București. Un bărbat – care făcea curățenie în apartamentul închiriat până recent – a găsit în lada unei canapele un cadavru, băgat într-un sac.

Victima este o femeie, dar nu se știe deocamdată cum a murit. Locul a fost împânzit de criminaliști, iar anchetatorii încearcă să afle acum cine e făptașul.

În apartament ar fi locuit un cuplu timp de câteva săptămâni, spun vecinii. Proprietarul se pregătea acum să vândă locuința.

Totul s-a întâmplat la parterul blocului. Cel care a descoperit a fost propietarul apartamentului care se întorsese să facă ordine. Trupul neînsuflețit era băgat într-un sac în lada unei canapele.

Bărbatul a făcut descoperirea sâmbătă, în jurul prânzului. A simțit un miros greu și a început să caute prin apartament, să vadă de unde provine. Așa a dat de cadavru.

Locatar: „A găsit cadavrul în canapea. Pus într-un sac și am înțeles că l-a ridicat, a văzut că este sânge și i-a dat drumul. Când a intrat în apartament am înțeles că era foarte mirositor și a deschis geamurile. Se știe că cadavrul este posibil să fie acolo de la Paște și era în descompunere”.

Locatar: „Am înțeles că vecinii în timp ce-și plimbau animalele de companie au simțit un miros suspicios”.

Locuința a fost împânzită de anchetatori. Aceștia au căutat probe care să îi ajute să facă lumină în acest caz, iar cercetările la fața locului au continuat până aproape de miezul nopții.

Pe seară, proprietarul a revenit în apartament, împreună cu polițiștii.

Potrivit vecinilor, chiriașul l-ar fi sunat pe propietar după Paște și i-ar fi spus că pleacă din țară. Anchetatorii încearcă acum să stabilească în ce condiții a murit femeia și dacă sfârșitul a fost unul violent. Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Omoruri.

Sursa: Pro TV

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *