Justiție

Un bărbat își va petrece următorii trei ani după gratii: A săvârșit acțiuni pervese în privința fiicei sale vitrege. „Sentința este prea blândă”

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani au condamnat un bărbat în vârstă de 32 de ani, la închisoare pe un termen de 3 ani, pentru acțiuni perverse săvârșite în privința unei persoane, care nu a împlinit vârsta de 16 ani (art.175 din Codul penal). Executarea pedepsei cu închisoarea fiind suspendă condiționat, cu aplicarea pedepsei de muncă neremunerată în folosul comunității pe un termen de 100 de ore, transmite Jurnal.md.

Bărbatul este învinuit de procurori că, acționând într-o perioadă de timp cuprinsă între lunile aprilie 2019 – iulie 2022, aflându-se la domiciliul său, unde locuia cu fiica sa vitregă minoră, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, a săvârșit acțiuni perverse față de copil, manifestate prin exhibare, discuții cu caracter obscen, precum și alte acțiuni de molestare sexuală, care i-au cauzat minorei suferințe psihice.

Astfel, potrivit procurorilor, inculpatul și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea faptelor de care a fost acuzat.

Conform sentinței, instanța l-a mai obligat pe inculpat: să nu-şi schimbe domiciliul fără consimțământul organului competent și să achite părții vătămate suma de 100 000 de lei cu titlu de prejudiciu moral.

Procurorii vor contesta sentința cu apel, din motivul blândeții pedepsei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *