Actualitate

Un bărbat și-a ros unghiile. La scurt timp a murit. Ce i s-a întâmplat?

Când avea doar 10 luni, medicii l-au diagnosticat pe John cu diabet, de două ori pe zi el va fi nevoit să își injecteze insulină pentru tot restul vieții sale. El a dezvoltat cu timpul și probleme cardiace, iar în 2011 piciorul lui era atât de grav umflat și infectat încât a trebuit amputat.

În cursul anilor el a început să își roadă unghiile și mai intens. Dr. Daniel Vernon, cel care îl trata, a declarat că starea degetelor lui era din ce în ce mai gravă și că cel mai probabil își pierduse orice simț în buricele degetelor. Acest lucru însemna că oricât de mult și-ar fi ros unghiile, John nu simțea nicio durere, astfel că ajungea mereu la urgențe din cauza sângerărilor masive.

Degetele lui s-au infectat foarte tare, i s-au dat antibiotice dar acestea nu au ajutat, iar degetele lui au fost amputate. Deși operația părea că a fost un succes fiindcă toate semnele infecției dispăruseră, la scurt timp după aceea, la cea de-a 40-a lui aniversare, John a suferit un infarct cauzat de septicemia rezultată de faptul că și-a ros unghiile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *