Social

Un bătrân a ajuns la spital cu insult, după ce a fost bătut crunt cu o poartă sub ochii nepotului. Mesajul disperat al fiicei

Un pensionar în vârstă de 68 de ani a fost internat cu insult la câteva zile după ce un consătean l-a agresat cu o bucată de poartă metalică.

Cazul a avut loc pe 9 iulie, într-o localitate din raionul Ștefan Vodă, transmite Știri.md.

Totul s-a produs sub ochii nepotului. Fiica bărbatului a contactat redacția Realitatea și a comunicat că persoana care ar fi aruncat poarta în tatăl ei are probleme de sănătate mintală și se află actualmente în libertate.

„Poliția a fost chemată, atunci, duminică. Luni a plecat partea vătămată la raion, să facă document pentru lovitura primită, au râs de el că nu are fractură sau „ghematoma”, ne oferind niciun act! Chiar dacă persoana nu putea ridica, mișca mâna. Insultul nu a fost de la altceva decât de la frica, stresul și lovitura primită, tensiune era sub control, este concluzia medicilor. (…) Copilul meu de 14 ani, care a rămas la bunel să-l ajute, să-i aline singurătatea, s-a primit a fi martor la scenele de groază, privite prin geam, tremurând, neputincios de a-și deschide telefonul , iar mai apoi, peste 2 zile să-l găsească pe bunel întins și să acționeze la timp pentru al salva. Dorim foarte mult claritate și implicarea autorităților responsabile”, relatează fiica.

Mariana Didenco, ofițera de presă a Poliției din Ștefan Vodă, a precizat că au loc acțiuni de urmărire penală, pentru violarea domiciliului. Cazul este investigat, iar oamenii legii adună probatoriu, inclusiv informațiile medicale.

„Persoana necesită îngrijire 24/24, viața noastră, a copiilor a fost schimbată radical, din cauză că legea nu poate face nimic!!! De ce? Pentru că el (n. red.: agresorul) are certificat. Lui îi este permis, iertat și înțeles tot ce face, are document care îl protejează. Ce se așteaptă? De ce nu se acționează fără ca noi să insistăm?”, mai întreabă fiica victimei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *