Actualitate

Un bătrân din Trușeni a rămas fără acoperiş în urma unui incendiu

Pompierii au fost solicitați la ora 21.41 pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casa de locuit.La fața locului au intervenit două autospeciale de intervenție.

Ajunși salvatorii au stabilit că o casă cu suprafața de 90 metri pătrați este cuprinsă de flăcări, iar în interior se află stăpînul acesteia. Pompierii au reușit să salveze persoana în vîrstă de 71 de ani, lichidînd arderea fără ca aceasta să obțină răspîndire.

Bărbatul a fost a fost transportat de urgență la Centrul de Leziuni Termice din Chișinău cu arsuri de gradulgradul II – III pe 10% din suprafața corpului. În urma arderii a fost afect acoperișul casei și bunurile materiale din trei odăi.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor. Conform datelor Serviciului Protecție Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, de la începutul anului în Republica Moldova au fost înregistrate 674 incendii în care au decedat 62 de persoane, inclusiv 7 copii.

TIMPUL.MD

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *