Actualitate

Un bilet lăsat pe mormântul părinților lui Putin a devenit viral pe internet: ”Dragi părinți! Fiul vostru se comportă oribil!”

O fotografie cu mormântul părinților președintelui rus Vladimir Putin face înconjurul internetului. Cineva a lăsat acolo un bilet în care părinții decedați ai dictatorului ”sunt informați” despre comportamentul fiului lor și ”sunt rugați” să ia măsuri.

Fotografiile de la cimitirul Serafimovski din Sankt Petersburg, unde sunt înmormântați părinții lui Putin, au devenit virale pe rețelele de socializare. Mesajul a fost lăsat pe mormântul părinților liderului rus în dimineața zilei de 27 septembrie.

„Dragi părinți! Fiul vostru se comportă oribil! Lipsește de la lecțiile de istorie, se bate cu ai lui colegi de clasă, amenință să arunce școala în aer. Luați măsuri!”, scrie în biletul adresat părinților liderului de la Kremlin.

Cine au fost părinții lui Putin

Vladimir Putin s-a născut pe 7 octombrie 1952 la Leningrad (Sankt Petersburg). Tatăl său, Vladimir Spiridonovici Putin (1911-1999), a fost un simplu muncitor, iar în timpul celui de-al doilea război mondial a luptat în trupele NKVD.

Mama lui Putin – Maria Ivanovna Shelomova (1911-1998) – după război a lucrat ca asistenta medicală, portar, receptioner marfă, paznic, femeie de serviciu.

Ambii părinți ai lui Putin au murit de cancer.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *