Eveniment

Un câine a descoperit 100 mii de țigări pe malul Prutului

În noaptea de 17 ianuarie, în jurul orei 00:30, patrula aflată în misiune de serviciu a fixat trei persoane care duceau în spate cutii voluminoase.

Acestea se deplasau grăbit spre linia de frontieră. În momentul în care indivizii au observat polițiștii de frontieră, au aruncat încărcăturile și au fugit de la fața locului. La scurt timp, una din persoane a fost identificată, inspectorii de frontieră au stabilit că este un chișinăuian, de 42 de ani.

Pentru localizarea persoanelor a fost implicată grupa de intervenție a Sectorului Poliției de Frontieră Valea Rusului, în componența căreia făcea parte un inspector chinolog și colegul său patruped, Rada. În urma căutărilor de frontieră cu ajutorul câinelui de serviciu, în preajma unei case părăsite, din marginea satului Taxobeni, s-au descoperit cele patru colete, învelite în folie de polietilenă de culoare neagră, care conțineau, cumulativ, 5000 de pachete de țigări, marca ”Plugarul”. Potrivit primelor evaluări, prețul total al acestora depășește suma de 37 000 de lei moldo

Întreaga cantitate de țigări a fost indisponibilizată pe teritoriul Sectorului Poliţiei de Frontieră până la elucidarea circumstanțelor infracțiunii.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *