Eveniment

Un camion moldovenesc cu vodcă, răsturnat la Vaslui!

Potrivit presei de peste Prut, locuitorii unui sat de lângă Vaslui au fost martorii unor scene de groază în cursul dimineţii, când un camion din R. Moldova care transporta vodcă a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Echipajele de intervenţie au ajuns prompt la locul accidentului, reuşind să salveze câteva sticle şi promiţând că vor reveni să se intereseze de starea şoferului, dacă acesta nu reuşeşte între timp să iasă singur din cabina vehiculului. 

„Două maşini SMURD au venit la faţa locului tocmai de la Bârlad, doar era o urgenţă de gradul I”, declară un reprezentant al Poliţiei din judeţ. „Am înţeles că doar trei-patru sticle au rezistat impactului, vă imaginaţi ce dezastru a fost! Brancardierii le-au luat cu targa, le-au suit în ambulanţă şi au mers cu ele la spital, fireşte, necesitau tratament. După ce se tratează cu ele, se întorc să-l ajute şi pe şofer să iasă din grămada aia de fiare. Am stat de vorbă cu el, se ţine tare!".

Nu este prima oară când sătenii asistă la o astfel de tragedie; în urmă cu câţiva ani, o cisternă care transporta alcool, tot din R. Moldova, s-a izbit de gardul unei gospodării, accident soldat cu peste 20 de localnici beţi morţi şi câteva sute de ameţiţi.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.