Actualitate

Un candidat la funcția de primar al Capitalei cere ca Dodon să nu participe în campania electorală. Președintele apare într-un spot alături de Ceban

Potrivit lui Munteanu, președintele a făcut agitație electorală pentru Ceban, iar spotul video a fost difuzat pe mai multe rețele de socializare. Munteanu subliniază că potrivit legislației concurenții nu au voie să utilizeze în scop de publicitate electorală imagini ce reprezintă instituții de stat sau autorități publice, atât din țară, cât și de peste hotare. „Conform materialului video anexat constatăm cu certitudine încălcarea de către pârât a interdicțiilor enunțate, utilizat în calitate de material electoral, fiind utilizată nu numai imaginea dar integral expus un discurs al Președintelui Republicii Moldova, dlui Igor Dodon”, scrie în sesizare.

Liberalul mai spune că Ceban trebuie sancționat pentru încălcarea comisă și solicită instanței să îi interzică lui Dodon să se implice în campania electorală pentru susținerea candidatului PSRM. 

Sursa: TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *