Eveniment

Un cetățean turc răpit din centrul Capitalei și ascuns pe strada Munceşti

Potrivit poliției, suspecții sunt doi bărbați, originari din Azerbaidjan și Turcia, care fac partea dintr-o grupare criminală. Aceștia l-au forțat pe turc să semneze o recipisă conform căreia urmează să transmită suma de 25.000 dolari SUA.

Ulterior, cei doi i-au confiscat paşaportul şi automobilul de model „BMW”. După ce a fost ținut cu forța două zile în diferite locuinţe de pe strada Munceşti, străinul a fost eliberat.

Ofiţerii Inspectoratului Național de Investigații în conlucrare cu angajații Procuraturii Generale i-au reținut în flagrant, pe cei doi suspecți, de 39 şi 46 de ani, în fața unui magazin din Capitală, după ce au estorcat şi primit 5.000 dolari SUA. În momentul reținerii, suspecții au încercat să fugă de la locul infracţiunii iar pentru reţinerea lor au fost implicate echipajele mobile ale Inspectoratului Naţional de Patrulare.

La scurt timp, forțele de ordine au identificat și reţinuţi încă trei membri ai grupării date, cu vârsta de 35, 48, și respectiv 54, fiind reținuți pentru 72 de ore.

sursa. Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *