RăzboiUcraina

Un comisar din Odesa acuzat că a devenit milionar în dolari în timpul războiului, trimis pe linia frontului

Iehor Smirnov, un comisar militar din orașul Iujnîi din regiunea Odesa, a fost trimis pe linia frontului după ce pe rețelele de socializare au apărut informații că a devenit milionar în dolari în timpul războiului, scrie publicația ucraineană Pravda.

„Zilele trecute, pe rețelele de socializare au apărut informații conform cărora Smirnov, membru al consiliului local și ofițer militar din Iujnîi, a devenit milionar în dolari în timpul războiului și a reușit, de asemenea, să angajeze doi dintre asociații săi în Centrul Teritorial de Recrutare și Sprijin Social.

Astfel, ca răspuns la protestele publice și ca parte a măsurilor generale de egalizare a încărcăturii de luptă asupra personalului, toți cei trei militari sus-menționați din cadrul companiei de securitate a centrului teritorial de recrutare și sprijin social din Iujnîi au fost transferați la una dintre brigăzile care îndeplinesc sarcini pe linia frontului”, a precizat Centrul teritorial de recrutare și sprijin social din Odesa, pe pagina sa de Facebook.

Centrul teritorial de recrutare și sprijin social a inițiat o anchetă privind informațiile împărtășite pe rețelele de socializare, iar Biroul de Stat de Investigații a deschis o anchetă penală.

Potrivit rețelelor de socializare, Smirnov ar fi devenit „milionar în dolari în timpul războiului”. Astfel, în timpul războiului, acesta ar fi achiziționat suprafețe semnificative de imobile comerciale și hectare de teren pe coasta Mării Negre.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *