Eveniment

Un consilier PL a participat la vânătoarea din „Pădurea Domnească”

Anunțul a fost făcută de consilier pe site-ul personal. El recunoaște că a fost unul din participanții la vânătoarea de mistreți, în timpul căreia a fost rănit mortal Sorin Paciu. Iurie Nastas a remarcat însă că a făcut parte din alt grup de vânători și nu a fost martor la cele întâmplate. 

„Pentru că mă sună mulți ziariști să mă întrebe dacă am participat la vânătoarea din 23 decembrie, precizez că da, am fost. Sunt vânător de mulți ani.

În urma tragicului incident care a avut loc, dar la care nu am fost martor pentru ca m-am aflat într-un alt grup de vânători, mi-am pierdut un coleg de serviciu și un prieten foarte bun. Acum important este ca justiția să-și facă datoria.

Am fost acolo în calitate de cetățean, și nu de consilier municipal al PL, de aceea nu am considerat necesar să informez partidul despre asta”, a scris Iurie Nastas.

Precizăm că tatăl lui Sorin Paciu este Ion Paciu, inginer la Institutul „Chisinauproiect”. Îndurerat de pierderea fiului, pe 26 decembrie, el a depus o cerere la Primăria capitalei prin care solicita să i se repartizeze un loc de înmormântare în Cimitirul Cental de pe str. Armenească. 

Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *