Actualitate

Un copil a ajuns la spital dupa ce i-a cazut un bulgare de zapada in cap

Medicul de gardă a mai constatat, că minorul prezenta nişte excoriaţii pe faţă. Pacientul a primit îngrijiri medicale, fiind transportat împreună cu mama la SCM „Valentin Ignatenco” pentru investigaţii cranio-cerebrale şi tratament calificat.

Vineri, la Spitalul de Urgenta şi instituţiile medico-sanitare de specialitate din capitală au fost transportaţi 356 de pacienţi. Dintre ei, 72 de bolnavi au prezentat traume,  traume stradale – 28  (3 copii), 144 de pacienţi (94 de copii) au manifestat simptome de boli virotice, un caz de gripă, 32 de pacienţi cu suspecţii la pneumonie, 7 pacienţi au acuzat boli diareice acute, o hipotermie generală.  

Mentionam ca Serviciul Hidrometeorologic de Stat mentine alerta de cod galben privind topirea ghetii si avertizeaza asupra faptului ca gheaţa devine fragilă și îmbibată cu apă, iar ieşirea pe ea va prezenta pericol sporit. Mai mult, din cauza temperaturilor mai ridicate, exista pericolul ca turturii formati pe acoperisurile caselor sa se desprinda si sa cada.

Si saptamana viitoare temperaturile vor continua sa creasca. Astfel, minima nu va cobori luni mai jos de -7 grade, iar pana la sfarsitul saptamanii viitoare minima va creste pana la -1. Ziua temperaturile vor varia intre +1..+4 grade luni, si +8 sambata.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *