Social

Un copil a fost împușcat în cap de un adolescent

Un copil de 11 ani a fost împușcat în cap de un adolescent. Incidentul șocant a avut loc într-un sat din Suceava. Un adolescent de 17 ani avea asupra lui o armă tip airsoft și a tras mai multe bile spre grupul de copii care se afla în fața unei biserici. Unul dintre minori a ajuns la spital.

Chiar dacă pare să fi fost vorba de un pistol replică, catalogat ca o jucărie, bila trasă de aproape i-a afectat globul ocular copilului.

Copilul a fost stabilizat la Suceava, însă leziunea oculară pune probleme și există riscul unei afectări pe termen lung.

Din informațiile presei locale, băiatul în vârstă de 17 ani, cu părinții plecați în străinătate și aflat în grija bunicii, a venit în Ițcani la un prieten și inițial ar fi tras cu acel pistol, în joacă, de mai multe ori, în plan vertical. A patra oară însă, în condiții în care poliția trebuie să le lămurească, a tras spre capul copilului de 11 ani.  

Poliția Suceava nu a comunicat încă oficial despre caz, însă cert este că pistolul respectiv nu este unul supus autorizării din punct de vedere al regimului armelor și munițiilor. 

Sursa Realitatea

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *