Externe

Un copil a fost ucis de străbunicul lor, la o întâlnire a familiei – Foto

O fetiță de 11 ani urmează să înceapă școala gimnazială singură, după ce fratele ei geamăn a fost ucis de străbunicul lor, la o întâlnire a familiei.

Albert Gannon, acum în vârstă de 82 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru ucidere din culpă, după ce a modificat pușca cu aer comprimat care l-a ucis la Stanley. El a fost eliberat după doar 18 luni.

Bărbatul nu a cerut niciodată iertare nepoatei sale, Jenny, sau partenerului ei, Andy, tatăl lui Stanley.

Colegii de clasă ai băiatului au ridicat spre cer baloane în onoarea copilului, săptămâna aceasta, când ar fi fost ultima zi de școală primară pentru el. Stanley a fost ucis când avea 6 ani.

„Am tot felul de emoții. Sunt foarte mândră de Elsie, dar cealaltă parte din mine este devastată că Stanley nu este cu ea. Elsie spune că este foarte supărată, că ea și Stanley ar trebui să meargă la liceu împreună și mă întreabă cum cred că ar fi arătat el acum”, a spus mama lor, conform The Sun.

După ce a fost împușcat în stomac de străbunic, ultimele cuvinte ale băiatului au fost: „De ce m-ai împușcat, bunicule?”.

În timp ce părinții plângeau moartea fiului lor, străbunicul a postat pe contul său de Facebook o poză mai veche în care apare alături de soția sa, într-o vacanță. Tragedia a împărțit familia în două tabere.

„Nu știu ce aș face dacă l-aș avea în fața mea. Să fiu sinceră, nu aș avea încredere în mine dacă aș fi în preajma lui. La început mi-a părut rău pentru bunicul meu, apoi am început să aud că este în baruri cu prietenii lui, după a postat poza din vacanță. Nu a arătat niciun fel de remușcare pentru ce a făcut”, a mai spus femeia.

Sursa: The Sun

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *