Sănătate

Un corp magic în… 16 minute!

Pentru că ne apropiem tot mai mult de primăvară, Femeia încearcă să vă dea în continuare sfaturile cele mai bune, în aşa fel încât să arătaţi perfect în momentul în care veţi scoate din garderobă ţinute ceva mai lejere, care nu pot ascunde micile imperfecţiuni corporale. Se ştie că toate femeile sunt uşor nemulţumite atunci când se privesc în oglindă şi vor mereu să schimbe câte ceva la corpul lor. Ei bine, acest lucru poate fi obţinut cu un efort relativ minim, fără a vă lua prea mult din timpul liber pe care îl aveţi la dispoziţie: azi vă vom prezenta un nou aparat de fitness.

Cu Leg Magic, în doar 16 minute de mişcare zilnică, veţi reuşi să vă tonifiaţi muşchii gambelor şi cei abdominali inferiori. Aparatul poate fi cumpărat din magazinele de profil, sau comandat direct pe site-urile de specialitate. Se montează uşor, iar avantajul său este că se pliază şi poate fi depozitat într-un colţ al camerei fără să vă încurce. Greutatea maximă pe care o poate suporta este de 130 de kilograme.

Leg Magic vă va oferi rezultate bune numai dacă veţi lucra seriile de exerciţii de câte 60 de secunde. Pentru a efectua mişcarea corect, aparatul este însoţit de un DVD cu programul exerciţiilor. Veţi şti că lucraţi corect picioarele, fesele şi abdomenul în funcţie de presiunea pe care o veţi simţi în aceste zone. Pentru ca muşchii abdominali să lucreze bine, aveţi grijă să nu rezemaţi mâinile de aparat. Spre deosebire de alte aparate, Leg Magic solicită musculatura coapselor, zonă foarte greu de exersat.

Complexul de exerciţii vă va ajuta să forţaţi muşchii, realizând mişcările spre exterior şi spre interior, şi să lucraţi cu greutatea corporală. Mişcările scurte lucrează abductorii şi aductorii, muşchi greu de izolat. La fel şi coapsele, în partea interioară şi exterioară, iar dacă veţi executa corect mişcările interpuse celor de pe Leg Magic, veţi efectua şi exerciţii de cardio.

În cazul în care aveţi timp suficient şi doriţi ca rezultatele să fie mult mai vizibile, puteţi efectua şi alte exerciţii. De preferat, înainte de a începe să lucraţi pe aparat. Puteţi face câteva serii de aplecări laterale, abdomene şi chiar exerciţiile propuse în numerele anterioare pentru modelarea şoldurilor.

Spor la treabă!

Ponturi folositoare
Rezultatele vor fi mai bune dacă, înainte de a începe să lucraţi, vă veţi masa cu un gel anticelulitic sau cu o cremă anticelulitică şi veţi înveli în folie (pungă) zonele de pe care vreţi să daţi jos nişte centimetri.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *