CSI / Rusia

Un deputat ucrainean susține că la Lvov sunt debarcați soldați americani

Jurnalistul Vitali Portnikov, pe pagina sa de Facebook, a scris că Țarev a declarat, de asemenea, la 4 februarie, membrilor Camerei Publice a Rusiei, despre acest fapt.

"Aparent pentru a participa la exerciții comune, dar noi înțelegem "pentru a pune presiune asupra autorităților ucrainene". Această declarație i-a agitat pe "uliii" de la Moscova. Este posibil că aceasta va deveni o bază ideologică pentru introducerea trupelor în Ucraina. Însă nu americane. Cele ruse", a subliniat Portnikov.

Potrivit mass-media ruse, vorbind de la Kiev prin intermediul conferinței video în timpul ședinței Camerei Publice a Rusiei, cu privire la situația din Ucraina, Țarev a declarat că "după cum mulți se așteaptă vârful presiunii asupa autorităților ucrainene va fi atins această săptămînă".

Această situație, potrivit parlamentarului ucrainean, are legătură, inclusiv, cu deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci. Potrivit deputatului, totul este prezentat ca pregătirea pentru exercițiile comune a trupelor NATO și Ucrainei, programate oficial pentru martie.

Amintim că, în presă a apărut informația că distrugătorul de rachete și încă o navă a Flotei a VI-a a SUA au intrat în Marea Neagră cu acordul Turciei. Statul Major al Forțelor Navale din Ucraina a anunțat că nu există nave de război străine în apele teritoriale ale Ucrainei în Marea Neagră.

sursa: obozrevatel.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *