Actualitate

Un eurodeputat ungar, anti-gay și membru fondator al partidului lui Viktor Orban, a participat la orgia sexuală gay întreruptă de poliție în Bruxelles

Reamintim că poliția belgiană a oprit vinerea trecută o orgie gay, cu 25 de participanți, la sesizarea unor locatari din clădirea în care avea loc. Poliția a constatat că participanții au încălcat reglementările privind numărul maxim (4) de oameni care se pot aduna în pandemie. József Szájer a fost prins în timp ce încerca să fugă pe burlanul clădirii, potrivit publicației la Derniere Heure, iar parchetul belgian a anunțat că asupra sa a fost găsită o punguță cu droguri.

József Szájer, eurodeputat al partidului Fidesz din Ungaria, aflat la guvernare, și-a anunțat, duminică, demisia din Parlamentul European, începând cu 31 decembrie, scrie Hungary Today.

Szájer, în vârstă de 59 de ani, a declarat că demisia sa i-a fost transmisă duminică lui David Sassoli, președintele Parlamentului European, adăugând că decizia vine după o „perioade lungă de reflecție”.

Acesta a mai precizat că demisia sa nu are legătură cu dezbaterea europeană actuală, subliniind că susține poziția guvernului de la Budapesta.

József Szájer este membru fondator al Fidesz și a fost parlamentar în Legislativul maghiar. Între 1994 și 2002, acesta a fost liderul grupului Fidesz din Parlament. El spune că vrea să se retragă din viața politică.

Szajer este considerat un apropiat de încredere al premierului Orban. În ultimii 11 ani, a fost și vicepreședinte al Partidului Popular European.

El a jucat un rol cheie în menținerea lui Fidesz în grupul politic al popularilor europeni, în ciuda criticilor acerbe. Este considerat autorul unei modificări din Constituția maghiară care spune că o căsătorie poate fi oficiată doar între un bărbat și o femeie.

József Szajer este căsătorit cu Tunde Hando, fost președinte al Oficiului Judiciar Național, acum judecător al Curții Constituționale.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *