Social

Un fost ofițer CNA, noul director al ANTA: Autoritățile nu a anunțat oficial despre numirea lui Chetrușca

Vasile Chetrușca, fost ofițer al Centrului Național Anticorupție (CNA), este noul director al Agenției Naționale Transport Auto (ANTA). Numele acestuia a apărut deja pe pagina oficială a Instituțieidar autoritățile nu au anunțat oficial despre acesta.

Până la numirea în funcția de șef al ANTA, Chetrușca a ocupat funcția de șef al Serviciului protecție internă și integritate din cadrul aceleiași instituții. Anterior, acesta a ocupat funcția de ofiţer superior de investigaţii PCE în cadrul Centrului Național Anticorupție, direcția generală Combaterea Corupției, transmite Ziarul de Gardă.

Captură de ecran ZdG

Potrivit declarației de avere pentru anul 2023, acesta este proprietarul unei case de locuit și a unui apartament cu valoarea de piață de 96 000 de euro. Totodată, acesta deține 4 automobile: un Land Rover din anul 2016, o Lada din 2008, un Seat Alhambra din anul 2015 și un camion Mercedes Vito din 2019. Încă 2 automobile au fost vândute de acesta anterior, unul cu 200 000 de lei, iar altul cu 75 000 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *