Actualitate

Un grup de parlamentari din Croația vin la Chișinău. Subiectele de pe agenda întrevederii

În perioada 21-22 noiembrie, o delegația a Comisiei pentru afaceri europene din cadrul Parlamentului Republicii Croația se va afla într-o vizită la Chișinău.

Parlamentarii croați vor avea întrevederi cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu deputații din Comisia politică externă și integrare europeană și din Comisia securitate națională, apărare și ordine publică, potrivit Realitatea.md.

De asemenea, agenda vizitei include discuții cu prim-ministra Natalia Gavrilița, cu viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, și cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

În cadrul discuțiilor, oficialii vor aborda diverse subiecte de actualitate, printre care situația de securitate din regiune, criza energetică și procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

Din componența delegației Parlamentului Republicii Croația fac parte deputații Domagoj Hajduković, Președintele Comisiei pentru afaceri europene, Darko Sobota, Vicepreședintele Comisiei și Irena Šimunić, Președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *