Actualitate

Un hoț de 19 ani a ajuns pe mâna oamenilor legii, ”turnat” de câinele-polițist Țeia

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 15:00, de către angajații Inspectoratului de Poliție ȘtefanVodă, a fost solicitată intervenția câinelui de serviciu, pentru
depistarea persoanelor implicate într-un act de furt din casa unui locuitor al satului Purcari, raionul ȘtefanVodă.

Echipa chinologică a Poliției de Frontieră s-a deplasat la fața locului, unde împreună cu colaboratorii Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă au desfășurat mai multe acțiuni de căutare a bunurilor sustrase (200 de euro, un lănțișor și un pandantiv, confecționate din aur).

Astfel, după inspectarea perimetrului, Țeia i-a condus pe inspectori până la domiciliul autorului infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în aceeași localitate.

În prezent, cazul este documentat de către angajații Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, care continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii respectivei infracțiuni.

Câinele-polițist de frontieră Țeia se află la prima sa reținere. Aceasta activează în cadrul subdiviziunii de 3,7 ani, fiind specializată în prelucrarea urmelor umane.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *