Actualitate

Un hoț furat o mașină din parcarea unui supermarket. Dar ce a urmat întrece orice imaginație

 Și asta pentru că bărbatul din Minnesota, SUA, a avut mai târziu probleme cu pornirea mașinii și a sunat-o pe proprietara mașinii să-i dea detalii despre cum trebuie să pună în funcțiune vehiculul.

Edward Leroy Wilson, în vârstă de 37 de ani, este suspectat că a pătruns în mașină, după ce femeia care o deține a pornit-o de la distanță. Proprietara a vrut doar să încălzească automobilul, având în vedere că afară erau temperaturi cu mult sub 0 grade.

Polția spune că hoțul a condus mașina mai mult de jumătate de oră, apoi, după ce a parcat-o, a avut probleme s-o repornească. La ora 22:00, cu două ore după ce camerele de supraveghere ale supermarketului au văzut mașina părăsind parcarea, proprietara a primit un telefon de la o femeie care i-a spus că hoțul pune întrebări despre vehicul.

Wilson, care a pretins că este altcineva, a vorbit ulterior cu proprietara și a rugat-o să găsească pe cineva care l-ar putea ajuta să pornească mașina.

La scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția polițiștii, chiar în timp ce Wilson vorbea cu proprietara, scrie Fox News.

Sursa: Antena3.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *