Externe

Un individ de 26 de ani și-a ucis propriul copil de șapte săptămâni după o ceartă în familie. Mama plecase după droguri

Un tată și-a ucis copilul în vârstă de șapte săptămâni scuturându-l cu o forță similară a unui accident de mașină, arată concluzia unui raport medical prezentat de instanță, scrie The Sun.

Oliver Mailey, în vârstă de 26 de ani, a susținut inițial că l-a găsit pe fiul său, Abel-Jax, fără viață în pat, înainte de a recunoaște că l-a bruscat.

Nou-născutul Abel a suferit leziuni cerebrale catastrofale, sângerări severe și răni provocatoare de moarte la o oră de la plecarea mamei, Mollie Gorton, la serviciu, scrie publicația britanică.

Înregistrările telefonice arată că Mailey aranja să cumpere canabis în dimineața în care fiul său a fost ucis în noiembrie.

Ambii părinți erau consumatori obișnuiți, în ciuda faptului că aveau puțini bani în casă. Tensiunile dintre cei doi părinți au devenit, de asemenea, atât de mari înainte de a se naște Abel, încât Mailey s-a mutat pentru câteva luni.

Problemele au rămas după ce s-au împăcat și Mailey a spus că relația lor a continuat să fie una tensionată. Mailey a pledat vinovat de omucidere din culpă, dar procurorii l-au acuzat că fapta a fost cu premeditare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *