Actualitate

Un lider unionist răspunde amenințărilor șefului statului: „Domnule Dodon, coșmarul dumneavoastră abia începe…”

În legătură cu aceasta, președintele Unirea ODIP, Vlad Bilețchi, a declarat că situația într-adevăr începe să se destabilizeze și va continua să evolueze de acum în colo. 

„Stabilitatea pe care au avut grijă să ne-o asigure și în care s-au făcut cele mai mari acte de corupție, furturi, fărădelegi, trădări și batjocoriri a acestui stat și cetățenilor săi – se apropie de sfârșit. Domnule Dodon, nu vă jucați cu focul! Agonia electorală în care vă aruncați este de un real folos mișcării unioniste, și ținem să vă mulțumim pe această cale pentru promovarea gratuită pe care o faceți manifestațiilor unioniste și curentului unionist per ansamblu.  Într-adevăr, pe 25 martie vor avea loc acțiuni îngrijorătoare pentru clanurile din care faceți parte sau cu care sunteți afiliat dumneavoastră și pe care le slujiți. Vor veni oameni cu un ideal sfânt, oameni pe care i-ați mințit, furat, trădat și înșelat cu nemiluita, ani la rând. Oameni plecați de ani buni peste hotarele Țării vor veni să se facă văzuți, auziți și înțeleși odată și pentru totdeauna”, a mai menționat liderul Unire ODIP. 

Totodată, Bilețchi a mai spus că anul 2018 abia a început, iar surprizele abia încep și pe zi ce trece vor deveni din ce în ce mai „destabilizatoare”. „Domnule Dodon, coșmarul dumneavoastră abia începe, iar evenimentele au luat o amploare ireversibilă”, a punctat liderul unionist. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *