CSI / RusiaRăzboiUcraina

Un luptător și corespondent militar rus a fost lichidat în Ucraina. ”Carlson” publica filme cu atacurile dronelor

Corespondent rus de război cu indicativul „Carlson” a murit în războiul din Ucraina, miercuri, 26 iulie. Acest lucru a fost anunțat de administratorul canalului de Telegram „Karlson — NEWS”.

”Astăzi, 26 iulie, Carlson a murit în timp ce efectua o misiune de luptă. Numele lui era Danylo. Rugați-vă pentru el”, se arată în mesaj.

Pe canalul său, decedatul publica videoclipuri cu activitatea operatorilor ruși de drone în Ucraina și alte conținuturi legate de război.

Organizația „Forțele de securitate din Belarus” a adăugat că „Karlson” era comandantul unității UAV. De asemenea, se raportează că a luptat ca parte a unității speciale Rosgavrdiya „Akhmat” și a murit lângă Klilchiivka.

Amintim că pe 20 iulie s-a aflat despre moartea soldatului rus Mihail Luchin. El a câștigat popularitate după ce hackerii ucraineni i-au spart corespondența și au comandat vibratoare în valoare de 25 de mii de dolari.

Anterior, pe 6 iulie, militantul sârb Uros Prvulovici, care a luptat de partea Federației Ruse, a murit în Ucraina. El mai luptase și de partea teroriștilor din Donețk.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *