Actualitate

Un magazin Dedeman va apărea în locul Fabricii de Piele de pe strada Ismail

Astfel, pe data 20 iulie 2016, ora 10.00, în Sala de Şedinţe a Preturii sectorului Râşcani, va fi organizată o dezbatere publică asupra planului Urbanistic, iar persoanele interesate pot participa la consultările publice şi să se pronunţe asupra proiectului propus. Iniţiatorul proiectului este SC “Triarh-Grup” SRL.

Încă în 2014, prim-ministrul de atunci Iurie Leancă a avut o întâlnire cu Președintele Companiei Dedeman din România, Dragoș Pavăl, care a anunțat că vrea să vină în țara noastră cu o investiție de 30 de milioane de euro. Suma va fi folosită pentru deschiderea a două magazine în Chișinău, fapt ce va genera 400 de noi locuri de muncă.

Omul de afaceri a spus atunci că Republica Moldova va deveni prima destinație pentru extinderea companiei sale în afara României. Potrivit lui, ulterior va fi deschisă o unitate comercială și la Bălți. „Gândul de a investi în Republica Moldova îl am din anul 2007, tot de atunci vizitez periodic Chișinăul pentru a analiza evoluția lucrurilor de aici. Deschiderea magazinelor noastre va permite și dezvoltarea industriilor locale, care vor furniza produsele sale lanțului de retail de materiale de construcții și pentru amenajări interioare”, a precizat Dragoș Pavăl.

Dedeman este cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de construcţii şi amenajărilor interioare din România, unde sunt angajate peste șapte mii de persoane. Întreprinderea a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 606 milioane de euro.

Continuarea și pozele le găsiți aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *