Ultima oră

Un membru PCRM declară că politica externă a R. Moldova trebuie „consultată” cu KGB-ul rusesc care manipulează „minoritățile”

De această părere este deputatul comunist, Artur Reşetnicov, care s-a referit la decizia Adunării Populare din Unitatea Teritorial Autonomă Găgăuzia de a organiza un referendum privind stabilirea opţiunii externe a ţării. 

„Majoritatea din Adunarea Populară a Găgăuziei nu aparţine comuniştilor, sunt democraţi şi liberal-demcoraţi. Cu regret este o tensionare artificală a situaţiei din cauza unei guvernări proaste de la Chişinău. Chişinăul, când determină politica externă, trebuie să consulte cetăţenii”, a subliniat deputatul comunist, Artur Reşetnicov în cadrul emisiunii „În profunzime” de la ProTV.

Adunarea Populară a Găgăuziei a decis organizarea unui referendum consultativ privind determinarea externă a ţării. Ulterior această decizie a fost declarată ilegală de către instanţa de judecată de la Comrat. Cu toate acestea, administraţia autonomiei a decis să organizeze referendumul la 2 februarie.
 
sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *