CSI / RusiaRăzboiUcraina

Un mercenar Wagner a bătut mai mulți funcționari ruși, angajați ai instituției care ajută veteranii războiului din Ucraina

În orașul Kirov din Rusia, un fost mercenar Wagner, Maxim Ivanov, participant la războiul din Ucraina, a venit la agenția de stat ”Apărătorii Patriei” și a cerut angajaților să-l ajute să-și actualizeze dosarul.

Imediat a apărut un conflict, în timpul căruia mercenarul a atacat trei angajați ai instituției și le-a provocat vătămări corporale cu diferite grade de gravitate, relatează canalul rusesc de opoziție TG ASTRA.

Incidentul a avut loc la adresa instituției de pe strada Komsomolskaya.

Mercenarul Wagner l-a bătut pe șeful filialei Fondului de sprijin al participanților la ”operaținea specială”, Alexander Matveev (căruia i-a produs o vânătaie la piept), asistentul său Konstantin Pamakin (vânătăi pe față), precum și funcționarei Natalia Șvetsova (vânătăi la fese – se pare că mercenarul a lovit-o cu picioarele).

Presa rusă scrie că Ivanov ar fi fost reținut. Dar nu se știe dacă acest „curajos” soldat rus va fi pedepsit.

Reamintim că lângă Krasnoyarsk, un mercenar rus din Wagner a incendiat o casă privată locuită – două femei au murit.

Un alt mercenar Wagner, pe nume Serghei Rudenko, care a fost grațiat de Putin, a comis o nouă crimă, tăind și sugrugând o femeie.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *