Externe

Un model transsexual și-a expus sânii la Casa Albă după o întâlnire cu Biden (Video)

Rose Montoya, model și activistă transsexuală, și-a expus sânii în fața Casei Albe, după ce s-a întâlnit cu președintele american Joe Biden și cu prima doamnă Jill Biden, declanșând un scandal în SUA.

Se știe că influencerul a fost invitat la Casa Albă pentru a sărbători Luna Mândriei, care celebrează familiile LGBTQI+.

Luni, Montoya a postat un TikTok de la celebrarea de sâmbătă de pe peluza Casei Albe, în care este întâmpinată de președintele Joe Biden și de Prima Doamnă Jill Biden și pozează într-un selfie cu președintele.

“Este o bucurie trans. Suntem aici la Casa Albă, fără să ne cerem scuze”, a scris activista.

La un moment dat, Montoya pozează topless cu alte două persoane și își mișcă sânii în sus și în jos. În urma glumei sale franc, administrația Biden i-a interzis acesteia să participe la orice eveniment viitor.

Modelul transsexual a răspuns spunând că Washingtonul nu are nicio interdicție privind sânii goi.

“Susțin pe deplin această mișcare și expunerea sfârcurilor. Prietenii mei transsexuali și-au arătat cicatricile de la operațiile din partea superioară a corpului și s-au bucurat de asta, iar eu am vrut să mă alătur lor”, și-a explicat modelul gestul.

Cine este Rose Montoya
Rose Montoya este un model profesionist care a crescut în zona rurală din Idaho, potrivit biografiei de pe site-ul personal. Tatăl ei a fost pastor, iar ea a petrecut mult timp la biserică în copilărie.

Montoya și-a mărturisit orientarea sexuală netradițională unor prieteni în timpul celui de-al doilea an de liceu, după care familia ei a aflat. În facultate, a început să participe la spectacole de travesti, iar în 2015 a recunoscut că este transsexuală, moment în care a început terapia hormonală și și-a schimbat numele în mod legal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *