Actualitate

Un moldovean a încercat să trimită în Israel peste 5 mii de pastile și fiole ascunse în cutii cu bomboane

Un cetățean al Republicii Moldova de 29 ani a remis un colet poștal cu destinația finală Israel, indicând că în conținutul acestuia sunt doar bomboane a producătorilor autohtoni. Astfel, în urma unui control detaliat, colaboratorii vamali au depistat produse anabolizante, dosite și camuflate în cutii de bomboane.

În prezent, întreaga cantitate de pastile a fost reţinută în vederea expertizării şi confiscării, iar colaboratorii vamali din cadrul Secţiei Contracararea Fraudelor al Biroului Vamal Chişinău continuă verificările operative, pentru ilucidarea tuturor circumstanțelor asupra cazului dat.

Menționăm că, toate mărfurile ce urmează a fi trecute peste frontiera vamală prin intermediul trimiterilor poștale internaționale se află sub supraveghere vamală, în acest context sunt aplicate toate măsurile de control, în vederea prevenirii fraudării legislației R.Moldova și a țărilor destinatare.

În cazul dat contravenientul intenționa să remită fraudulos produse anabolizante, care sunt interzise pe teritoriul Israelului.

sursa: tv7.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *