Social

Un moldovean căutat de autorităţile austriece, reținut de polițiștii de frontieră români. Ce infracțiune a comis

Un moldovean căutat de autorităţile austriece pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Austriei, a fost reținut sâmbătă de polițiștii de frontieră români din PTF Oancea, transmite Jurnal.md.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, s-a prezentat, pe 6 mai, în PTF Oancea, pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de intrare în România.

Astfel, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile din Austria, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, moldoveanul era căutat de autoritățile din Austria de mai bine de trei ani.

Ulterior, bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Asupra proprietatii cui ? Poate a lui Putin ca si el are proprietati in Austria ? De fapt toata Austria e proprietatea Rusiei. Chiar nu inteleg ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *