Social

Un moldovean din Italia a mers la carabinieri și le-a cerut droguri. „Dați-mi un pic de cocaină, nu mai rezist!”

Un moldovean în vârstă de 20 de ani, a bătut la ușa carabinierilor din cartierul Prato della Valle, situat în orașul italian Padova din Veneto, și le-a cerut droguri, scrie Rotalianul.com, cu referire la cotidianul Padova Oggi.

Potrivit surselor citate, neobișnuitul episod s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 3 aprilie 2023, când carabinierii din cartierul menționat mai sus s-au trezit cu un tânăr de 20 ani la ușa cazarmei.

Suferind simptome evidente de abstinență din cauza drogurilor, el le-a cerut carabinierilor să-l servească cu o doză pentru a scăpa de chinuri.

„Dați-mi un pic de cocaină, nu mai rezist!”, i-a spus acesta militarului care l-a întâmpinat.

Carabinierul a reușit să-l liniștească pe tânăr, apoi a încercat să-l identifice împreună cu alți colegi, dar acesta a refuzat să le dea actele de identitate.

În cele din urmă, oamenii legii au reușit să-l identifice prin alte metode și l-au denunțat pentru ultraj.

Ulterior, moldoveanul de 20 de ani a fost lăsat în grija personalului medical al unei ambulanțe chemate de carabinieri la fața locului.

El va fi monitorizat constant pe viitor pentru a vedea dacă va fi nevoie să fie introdus într-un centru de dezintoxicare, în speranța că va putea fi îndepărtat de oribila lume a dependenței de droguri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *