Social

Un moldovean, prins cu permis de conducere fals la trecerea frontierei moldo-române. Cât a achitat pentru a-l cumpăra

Un conațional în vârstă de 32 de ani ar fi achitat peste 1000 de euro pentru a intra în posesia unui permis de conducere falsificat. Ilegalitatea acestuia a fost depistată în cadrul controlului suplimentar la trecerea frontierei moldo-române, scrie Realitatea.md.

„În punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a apropiat o rută ocazională „România-Moldova”, iar printre pasageri a fost legitimat conaționalul, locuitor al raionului Nisporeni. Conform analizei de risc, tânărul a fost supus verificărilor adiționale, iar în rezultat polițiștii de frontieră au descoperit un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile naționale”, se arată în nota informativă.

Cercetările amănunțite, cu tehnica specială, au confirmat suspiciunile angajaților din prima linie, documentul este falsificat.

Astfel, din spusele moldoveanului s-a aflat că prin intermediul rețelelor de socializare ar fi identificat persoane care l-au ajutat să obțină permisul, achitând 1050 EUR.

Cercetările pe caz continuă, documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei criminalistice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *