Social

Un moldovean și un ucrainean – cercetați de polițiștii de frontieră: Au fost depistați cu permise de conducere false

Un moldovean și un ucrainean sunt cercetați de polițiștii de frontieră, după ce au fost depistați cu permise de conducere false la hotarul Republicii Moldova. Ambii șoferi au recunoscut că și-au perfectat ilegal actele, transmite Poliția de Frontieră.

Pe 15 ianuarie, în PTF Cahul, pe sensul de ieșire din R. Moldova, s-a prezentat un șofer ân vârstă de 36 de ani cu dublă cetățenie (RM/RO) care circula în traficul internațional cu un permis de conducere falsificat. Actul ar fi eliberat de autoritățile poloneze. Din startul cercetărilor, acesta a recunoscut că și l-a cumpărat contra sumei de 500 de euro.

Conform procedurilor, actul cu pricina a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei. Persoanei i-a fost autorizată trecerea, în baza permisului de conducere moldovenesc, deținut legal.

Tot duminică, pe sensul de intrare în țară, în PTF Sculeni s-a prezentat un cetățean al Ucrainei de 32 de ani la volanul unei mașini. Străinul venea din Polonia. Printre documentele verificate a fost și permisul de conducere ucrainean, vizibil falsificat.

Cetățeanul ucrainean a recunoscut că l-a obținut ilegal în Polonia, prin intermediari, contra sumei de 100 dolari.

Cazul este cercetat în continuare. Ulterior, permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *