CSI / Rusia

Un ofițer rus decorat de Putin cu ordinul ”Erou al Rusiei” este implicat în uciderea unei fete de 18 ani la Lugansk

În orașul ucrainean Lugansk ocupat, o tânără de 18 ani a fost împușcată într-un bar, în timp ce se afla în compania a doi militari ruși, scrie canalul de știri rusesc Telegram Mash.

Tragedia s-a petrecut pe 11 august, dar informațiile despre tragedie au fost trecute sub tăcere de ocupanți. Doi soldați ruși din Brigada 74 de blindate a Forțelor Armate Ruse, locotenent-colonelul Irek Magasumov și locotenent principal Pavel Iaskevici, au ucis o tânără pe care au cunoscut-o într-unul dintre barurile din Lugansk.

Ocupanții susțin că totul s-ar fi petrecut din întâmplare.

”Fetele… au cerut să tragă cu un pistol Makarov. Totul s-a terminat cu o tragedie… În timp ce punea arma deoparte, el (Iaskevici) a apăsat accidental pe trăgaci și a lovit-o pe Cristina. Speriat, a fugit de acolo, iar fata a murit în ambulanță” scrie sursa citată.

Magasumov susține că ar fi părăsit locul cu câteva minute înainte de tragedie, dar există îndoieli în acest sens. Ambii militari ruși au fost arestați.

De remarcat că dictatorul rus Vladimir Putin i-a acordat anterior locotenentului colonel Magasumov titlul de „Erou al Rusiei” pentru participarea sa la agresiunea împotriva Ucrainei.

Ocupantul avea și alte decorații, fiind trimis într-o zonă sigură a frontului de protectorii săi influenți. Dovadă în acest sens este și faptul că guvernatorul regiunii Kemerovo a scris personal o scrisoare oficială șefului Comitetului de Investigații al Federației Ruse cu o cerere de eliberare a locotenentului colonel.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *