Actualitate

Un ofițer rus, lovit și înjurat de un soldat nemulțumit de lipsa echipamentelor și a pregătirii. „O să vă rup oasele”, „o să îți zboare capul”

Un nou videoclip care circulă pe rețelele de socializare arată nemulțumirea recruților ruși față de condițiile în care sunt ținuți, de lipsa medicamentelor, a pregătirii și a echipamentelor militar sau lipsa lor, în ceea ce culminează cu lovirea unui ofițer care este amenințat că îi vor fi „rupte oasele” și că îi „va zbura capul”.

Totul de întâmplă la un centru de pregătire din apropierea Moscovei în care soldați nervoși de lipsa echipamentelor și a pregătirii au înconjurat un ofițer.

  • „Voi veni la sediile voastre și voi începe să vă rup fiecăruia mădularele, unul câte unul. La fiecare 15 minute până voi primi răspunsuri la întrebările mele și mai precis până voi vedea acțiuni concrete. Nu respecți un ordin direct al comandantului suprem cu privire la furnizarea de uniforme și accesorii, cu privire la pregărirea celor mobilizați. În esență, sabotați ordinele comandantului suprem. Trebuie să fii arestat”.
  • „Ofițerii ne iau ajutoarele umanitare”, se mai aude pe fundal
  • „Ce sunt căcaturile astea chinezești și nu nu veste antiglonț. Explică-mi!”
  • „Este vestă antiglonț din clasa a 4-a, în cel mai bun caz și nimeni nu a testat-o să vadă dacă este antiglonț”, mai spune acesta că mulți colegi sunt nevoiți să își cumpere singuri vestele și trusele de prim ajutor.

Discuțiile continuă până când ofițerului i se spune să își scoată mâinile din buzunar.

  • „O să te scuip pe guler”, spune soldatul nervos, moment în care ofițerul îl împinge ușor, iar soldatul reacționează lovindu-l în piept.
  • „O să te f.t, o să îți zboare capul!”… „Eși un idiot”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *