Social

Un polițist din Căușeni este cercetat pentru huliganism după ce a împușcat un tânăr

„În seara zilei de 18 iulie, în jurul orei 22.40, în orașul Căuşeni, în faţa scării unui bloc locativ, un polițist de 44 de ani, în afara orelor de serviciu, fiind în stare de ebrietate și în urma unui conflict, din arma personală de model „CZ 75”, a efectuat 8 împuşcături haotice în aer, inclusiv în direcţia a două persoane, o femeie și un bărbat, ambii de 22 de ani. În rezultatul împuşcăturilor efectuate, bărbatul a fost rănit”, se arată în comunicatul Inspectoratului General de Poliție (IGP).

Potrivit acestuia, de la fața locului, polițiștii au ridicat 8 tuburi de la cartuşe de calibrul 9×19 mm și pistolul. De asemenea, toate persoanele implicate în incident au fost examinate medical. Astfel, s-a stabilit, că toate trei persoane implicate în incident au consumat băuturi alcoolice.
IGP anunță că bărbatul implicat în incident a fost concediat și a fost inițiată o cauză penală în baza art. 287 alin. 3 CP al RM Huliganism. Dacă va fi găsit vinovat polițistul riscă închisoare de la 3 până la 7 ani.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *