Justiție

Un polițist din Drochia – reținut de CNA și procurorii anticorupție: Ar fi pretins și primit 1000 de euro pentru un permis de conducere

Joi, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Drochia a fost reținut în flagrant de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA și procurorii Oficiului Nord al Procuraturii Anticorupție. Polițistul este bănuit că ar fi pretins și primit 1000 de euro pentru a ajuta o persoană să obțină mai ușor permisul de conducere, transmite Replicamedia.md.

Potrivit denunțului, depus pe data de 6 decembrie, polițistul ar fi promis persoanei că ar avea influență asupra unor membri ai Comisiei de examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere din cadrul Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din mun.Bălți a I.P. „Agenției Servicii Publice” și că îi poate determina să o aprecieze cu calificativul „admis” la probele teoretică și practică.

În baza denunțului, a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență, iar astăzi polițistul a fost reținut în flagrant în timpul primirii sumei de 1000 de euro – bani transmiși sub controlul CNA și al procurorilor anticorupție de la Nord.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore și a fost plasat în izolator.

Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție conduce urmărirea penală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *