CSI / Rusia

Un preot rus cere ca ”armăsarii cu pupilele dilatate” care petrec în cluburi să fie trimiși pe front: ”Va avea un efect vindecător”

Andrei Tkacev, un preot rus popular pe rețelele de socializare, le-a cerut autorităților să facă raiduri în cluburile de noapte din Moscova, iar ”armăsarii maturi sexual, cu pupilele dilatate” să fie trimiși pe frontul din Ucraina.

În opinia preotului în vârstă de 53 de ani, acest lucru ”va avea un efect vindecător”, scrie portalul rusesc Bloknot.

Tkacev, protopop al Bisericii Ortodoxe Ruse, i-a acuzat pe ”armăsarii maturi sexual, cu pupilele dilatate” care au o avere însemnată că ”petrec nopți întregi îndesând bancnote în pantalonii scurți ai fetelor care dansează la bară”.

”A păcătui când semenii tăi își pierd brațele și picioarele este dezgustător”, a adăugat el. ”Acolo (în cluburile de noapte – n-red) trebuie făcute raiduri. Vă asigur că vor avea un efect un efect atât de vindecător, încât nu vom recunoaște țara în timp”, a mai spus preotul într-un discurs în care li se adresa credincioșilor.

Acesta nu este singurul mesaj controversat al preotului. De asemenea, acesta a mai susținut că este mai bine ca rușii să moară pe front decât ”ca porcii”.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *