CSI / Rusia

Un preot rus și-a tăiat soția în bucăți. Copiii au găsit capul mamei lor în frigider

Mihail Zubarev, un fost cleric al templului Kazan din Nijnekamsk, și-a ucis soția Victoria și a dezmembrat cadavrul. El a ascuns capul soției sale în frigider. Rămășițele cadavrului au fost găsite de fiul lui Zubarev, care a apelat la poliție. Informația despre crimă a fost confirmată în serviciul de presă al diecezei din Kazan.

Potrivit serviciului de presă, tragedia a avut loc în Nijnekamsk pe 31 octombrie. “Mitropolitul Kirill al Kazanului și Tatarstanului a primit vestea teribilului incident cu profundă tristețe. Arhipăstorul și-a exprimat sincerele condoleanțe rudelor Matușcăi Victoria. Șeful Mitropoliei se roagă pentru odihna sufletului ei și pentru sănătatea copiilor orfani”, a declarat eparhia.

Aceasta a mai spus că preotul Mihail, în vârstă de 41 de ani, se afla sub interdicție de a mai presta servicii preoțești de la mijlocul lunii octombrie, din cauza încălcării normelor canonice ale bisericii. El s-a mutat în Tatarstan din Murmansk în 2014. “Șeful Mitropoliei Tatarstanului a primit deja scrisori de la enoriași care se plâng de comportamentul nedemn al părintelui Mihail. Și alți preoți au depus mărturie despre comportamentul său inadecvat”, a declarat serviciul de presă.

Materialele au fost apoi trimise spre studiu episcopului Pakhomiy de Chistopolsk și Nijnekamsk, iar în timpul examinării lor s-a constatat că în ultima vreme în comportamentul preotului Mihail s-au observat ciudățenii “care fac să ne îndoim de sănătatea sa mintală”. “El a neglijat Sfintele Daruri, s-a comportat în mod nepotrivit cu enoriașii și colegii clerici”, a explicat biroul de presă.

Acum, potrivit eparhiei, preotul Michael se află în arest. Comisia de anchetă a deschis un dosar penal pentru crimă. Nu se cunoaște poziția și motivele lui Zubarev.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Toți popii ruși sînt ofițeri kgb ! Kiril are gradul de general cu 4 stele ! Biserica ortodoxă rusă nu are treabă cu Dumnezeu ,este o instituție modelată de Stalin ,fiul lui Satan !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *