Chișinău

Un renumit producător de mobilă din Spania a remarcat designul Aeroportului Chișinău

Pe site-ul oficial al companiei spaniole pot fi vizualizate lucrările efectuate în Aeroportul Chişinău precum şi în alte aeroporturi Europene http://www.actiu.com/en/projects/terminals.

Astfel, concomitent procesului de extindere şi modernizare a terminalului, zona de plecări deja renovată este dotată cu mobilier nou care are un design ergonomic, funcţional şi corespunde cerinţelor Europene.

Calitatea, modelul şi culoarea scaunelor instalate se combină perfect cu noul design al sălii de aşteptare, la plecări ceea ce garantează confort publicului călător într-un ambient relaxant. Structura suprafeţelor acestora se adaptează formei corpului uman, asigurând o postură corectă şi sănătoasă corpului. Mai mult decât atât, pentru persoanele cu mobilitate redusă sunt prevăzute scaune separate ce corespund cerinţelor acestora. Costul mobilierului este estimat la aprox. 3 mln MDL.

“Actiu” este prezentă în peste 70 ţări ale lumii, produsele căreia au fost premiate cu cele mai prestigioase distincţii din domeniul design-ului industrial. Aeroportul Heathrow este unul dintre marele aeroporturi Europene care dispune de mobilierul produs de către această companie.
Menţionăm faptul că la realizarea planului amplu investiţional de modernizare al AIC, „Avia Invest” – compania administrator se focusează pe crearea unui ambient primitor şi relaxant pentru pasageri.

În prezent, proiectul privind noul design al aerogării aeroportului este în proces de realizare, autorul căruia este cunoscutul birou moldovenesc de arhitectură "AF ARCHITECTS". La baza noului proiect stau tendinţele moderne, cu soluţii elegante, expresive şi în acelaşi timp practice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *