Internațional

Un român, cinci moldoveni şi un ucrainean, spargere de un milion de euro în Italia

Trei moldoveni şi un ucraiean au fost arestați de carabinieri între Pero și Legnano, fiind acuzați că, împreună cu alţi trei complici, între care şi un român, au spart o companie de logistică din Bologna, furând bunuri în valoare de un milion de euro.

Carabinierii unității de anchetă din Milano au arestat trei moldoveni de 41, 42 și 43 de ani, dar și un ucrainean în vârstă de 30 de ani, fiind acuzați că au pătruns în sediul unei firme de logistică din Bolognia, de unde au furat bunuri în valoare de un milion de euro.

Potrivit relatărilor din presa italiană, cei patru ar fi fost ajutați de trei complici: doi moldoveni de 31 și 32 de ani și un român în vârstă de 53 de ani.

Au folosit o dubă furată pe post de “berbec”

Spargerea a avut loc în noaptea de luni spre marți, scrie publicația Corriere di Bologna. Cei patru bărbați arestați au blocat mai întâi străzile adiacente clădirii cu șase vehicule furate. O “blocadă” care i-ar fi împiedicat pe carabinieri sau polițiști să intervină dacă vreun martor i-ar fi alertat. Apoi, folosind o dubă furată pe post de “berbec”, au spart mai întâi poarta, iar mai apoi ușa de acces la una dintre camerele din complex.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *