Social

Un rus a încercat să să intre în R. Moldova cu nouă certificate de înmatriculare false

Polițiștii de frontieră au dejucat planul unui tânăr din Federația Rusă care a încercat să treacă frontiera Republicii Moldova cu nouă certificate de înmatriculare cu semne vădite de falsificare. Cazul a fost notificat luni, 19 iunie, pe sensul de intrare în Republica Moldova, informează Poliția de Frontieră.

În punctul de trecere a frontierei Tudora, pentru formalitățile de control, s-a prezentat printre pietoni și cetățeanul Federației Ruse, în vârstă de 35 de ani. Conform analizei de risc, echipa comună de control a supus străinul unor verificări adiționale. În rezultat, asupra pietonului au fost depistate nouă certificate de înmatriculare pentru camioane, pretinse a fi eliberate de către autoritățile ucrainene.

Cercetarea actelor cu tehnica specială a stabilit prezența indicilor de falsificare în toate cele nouă certificate de înmatriculare auto.

Străinul a declarat că documentele ar fi fost obținute legal pentru camioanele din cadrul organizației de transport ce îi aparține.

Străinul a primit refuz de intrare în țara noastră, iar actele falsificate au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *