Ultima oră

Un șofer a fost reținut de “Fulger” după ce a făcut praf două mașini și a încercat să fugă

Accidentul s-a produs după miezul nopții, la intersecția străzilor Vasile Lupu şi Vissarion Belinski din sectorul Buiucani al Capitalei. "Nu, n-am consumat băuturi alcoolice, sunt treaz, trezuț".

Şoferii celor două automobile implicate în accident spun că nu au putut evita impactul, deoarece mașina care i-a lovit avea viteză excesivă. "Desigur că avea viteză, el zbura… Nu s-a încadrat în curbă și l-a aruncat tocmai în partea dreaptă, uite aici".

"Venea dinspre Belinski, noi stăteam prin apropiere. A lovit mai întâi cealaltă mașină. Eu am pornit înainte iar el a încercat să fugă și a dat cu mașina înapoi după care mi-a tamponat automobilul".

În urma verificărilor, inspectorii de patrulare au stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului i-a fost retras anterior permisul de conducere. Mai mult, ei îl suspectează de conducerea mașinii în stare de ebrietate.

"Șoferul automobilului Ford a ciocnit două autovehicule. Este suspectat că a condus în stare de ebrietate, urmează să stabilească testarea", a declarat inspectorul Serviciului de Cercetare și Documentare Accidente Rutiere,
Manole Veaceslav.

sursa. publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *