RăzboiUcraina

Un soldat rus, prins de ucraineni după 6 luni în care a stat ascuns în clădirile abandonate din Harkov. Ce au descoperit polițiștii

Poliția ucraineană a anunțat că a arestat un soldat rus, în districtul Kupiansk. Acesta susține că se ascundea acolo de șase luni.

Militarul, în vârstă de 42 de ani, era îmbrăcat în civil când a fost oprit de membrii forțelor armate ucrainene în timp ce patrulau în districtul Kupiansk, a precizat departamentul regional de poliție din Harkov.

Ulterior, acesta a fost dus la o secție de poliție locală pentru investigații suplimentare.

În urma cercetărilor s-a descoperit că acesta era un militar al Brigăzii 27 Motorizate din armata rusă.

Kupiansk, un important nod feroviar, a fost locul unor lupte aprige încă de la începutul războiului. Rusia a preluat controlul orașului la câteva zile după invazie și l-a ocupat timp de câteva luni. Deși, a fost recucerit de trupele armate ucrainene în luna septembrie, este amenințat de încercările constante ale rușilor de a-l ocupa din nou, potrivit Știrile TVR.

Soldatul rus le-a spus polițiștilor că s-a ascuns în clădirile abandonate după eliberarea districtului de către ucraineni. Din primele informații, el s-ar fi rătăcit în timp ce fugea de ucraineni, fiind separat de unitatea sa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *